Voetbalkamp Westerkwartier

12-04-2024

Bericht voor alle deelnemers aan VKW2024.
Iedereen die zich voor 17.00 vandaag heeft ingeschreven heeft zojuist een mail gekregen met daarin de bevestiging aan Voetbalkamp Westerkwartier 2024!
Binnenkort zal er nog een mail volgen zodat de mogelijkheid er is om de belangrijkste gegevens te controleren en eventueel aan te passen.
Geen mail ontvangen (check ook even je spam) maar wel betaald, neem dan even contact met ons op!

11-04-2024

Nog 24 uur te gaan!!!
Morgenmiddag om precies 12.00 zal de inschrijving open gaan voor VKW2024! Zoals eerder vermeldt zijn er dit jaar 2 locaties om je voor aan te melden! Let dus goed op bij het inschrijven dat je je aanmeldt voor de juiste locatie, Grootegast of Leek, voor beide locaties is plek voor 250 deelnemers.
Inschrijven kan morgen (12 april) vanaf 12.00 via www.voetbalkamp-westerkwartier.nl
De site is weer helemaal start klaar gemaakt met dank aan Kei Media uit Leek!

02-04-2024

Nieuw dit jaar: Tenue VKW2024 passen!
Aangezien de inschrijving over anderhalf week (vrijdag 12 april om 12.00!) opengaat is er vanaf vandaag de gelegenheid om kleding te passen bij onze kledingleverancier. Mocht je dus twijfelen welke maat het beste past kom dan langs bij Voetbalshop Drachten.
Adres: J.G. van Blomstraat 6 in Drachten

13-02-2024
VKW2024 op 2 LOCATIES!!
Dit jaar zal Voetbalkamp Westerkwartier niet op 1, maar op 2 locaties plaatsvinden. Zoals jullie gewend zijn is in de laatste week van de zomervakantie het voetbalkamp in Grootegast, dit jaar dus op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 augustus!
Echter hebben we een week eerder de primeur om een 2de locatie dit jaar aan te bieden. Op woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 augustus zal Voetbalkamp Westerkwartier voor het eerst plaatsvinden op het sportpark van VEV'67 in Leek.

Op vrijdag 12 april vanaf 12.00 gaat de inschrijving voor beide locaties open, bij beide kampen is plek voor 250 deelnemers. Wees er dus snel bij want VOL = VOL!
18-12-2023

Info VKW2024!
Allereerst willen we iedereen bedanken die de moeite hebben genomen om de enquête in te vullen voor ons! We hebben besloten om het voetbalkamp "gewoon" in de laatste week van de zomervakantie te houden, net als alle andere jaren dus. Dat betekent dat VKW2024 zal plaatsvinden op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 augustus in Grootegast.
Wel zijn we druk aan het kijken om een tweede locatie te openen komend jaar, zodra hier meer bekend over is zullen wij dit uiteraard direct delen met jullie!
Voor nu wensen wij iedereen fijne feestdagen en alvast een gezond en sportief 2024!

01-09-2023

Een geweldige laatste dag van de 11de editie van Voetbalkamp Westerkwartier.
Een taart voor de jarige trainer (met dank aan bakkerij Hamersma, waarvoor grote dank!!), een ochtend in het zwembad (Zwembad de Woldzoom wederom bedankt voor de gastvrijheid!!), super spannende finales van het Copa Westerkwartier en een heerlijk afsluitend buffet voor alle trainers en organisatieleden. (T Smulhus en Pizzeria Milano uit Opende bedankt!!)
Blije kinderen + tevreden trainers + complimenten van vele ouders en betrokkenen = een enorm trotse organisatie!
Op naar volgend jaar, de 12de editie van Voetbalkamp Westerkwartier!
PS: Gevonden voorwerpen liggen in het MFA-gebouw van Grootegast in een grote doos in de hal. Morgen kun je hier de hele dag terecht om je spullen op te halen. De rest van de foto's zullen de komende weken volgen.

31-08-2023

En ook dag 2 zit erop!
Ondanks het natte en vieze weer van dag 1 was het mooi om te zien dat alle deelnemers weer mooi in het tenue liepen, een groot compliment aan alle mama's (en hier en daar wat papa's) voor het wassen!
Ondanks hier en daar een (hoos)bui waren wederom alle deelnemers enorm enthousiast, hopelijk kunnen we deze lijn doortrekken naar de laatste dag.
Onder grote belangstelling werd de dag afgesloten met de finales van de penalty shoot-out, mooie reddingen en mooie doelpunten leverden uiteindelijk 4 terechte winnaars op.
Morgen de laatste dag met o.a. een bezoek aan het zwembad en de finales van het Copa Westerkwartier.

30-08-2023

Ennnnn dag 1 zit er weer op!
Bijna 250 super enthousiaste deelnemers dribbelden, schoten, tackelden of hun leven er vanaf hing vandaag. In de ochtend bleef het gelukkig droog, in de middag moesten de (soms dikke) buien overwonnen worden.... En hierin slaagde iedereen, ook mede door de steun van alle trainers die toch telkens een lach op alle gezichten wisten te toveren, een dikke duim voor iedereen!
Op naar morgen, dag 2!

15-08-2023

You've got mail!!
Zojuist hebben alle 248 deelnemers van Voetbalkamp Westerkwartier 2023 een mail ontvangen met daarin alle informatie voor de komende editie. Lees en bespreek deze thuis goed door!
Mocht u geen mail hebben ontvangen neem dan even contact met ons op.
Ook als er vragen zijn dan horen we het graag!

24-07-2023

Teamindeling VKW2023.
Zojuist hebben alle deelnemers van Voetbalkamp Westerkwartier 2023 een mail ontvangen met daarin de teamindeling voor de komende editie.
De overige informatie zal ongeveer 2 weken voorafgaand aan het voetbalkamp verstuurd worden.
Niks ontvangen? Check eerst even de spam voordat je contact met ons opneemt.